Magunkról

E-mail Nyomtatás PDF

Az Intro Plusz Ker Kft. 2011-ben alakult, 100%-ban  magyar tulajdonú vállalkozás. Kezdetben számítástechnikai eszközök forgalmazása volt cégünk fő tevékenysége, azonban a vevői igények és a piaci lehetőségek alapján új lehetőséget találtunk és elkezdtük az irodaszerek, papír és írószerek valamint az irodatechnikai kiegészítő termékek forgalmazását.  Ajánlataink elsősorban cégek és közületek számára szólnak, azonban a lakossági végfelhasználók igényeit is igyekszünk kiszolgáni. Választékunkban megtalálhatók az ismert hazai és világmárkák, beszállítói körünk folyamatos bővülésének köszönhetően pedig termékköreinkben is rendszeresen szolgálunk újdonságokkal.
Értékesítési stratégiánk a vevők elégedettségén alapul, termékeink és szolgáltatásaink köre a meglévő és leendő új vevőink igényeinek megfelelően kerül kialakításra.

Webáruház szolgáltatásunk 2013 márciusában megújult, bővebb termékkínálattal, kedvező árakkal és rugalmas szállítási feltételekkel várjuk továbbra is partnereinket.

Budapesti raktárunk a terveinkenek megfelelően 2013 júniusától üzemel.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további információkra van szüksége, kérem keressen bizalommal  a megadott elérhetőségek egyikén.Üdvözlettel,
Jusztin Zoltán
ügyvezető