A KORES 2013-as újdonsagai

A KORES 2013-as újdonságai

 

A KORES az újévben is kedvez a gyermekeknek, mivel két új termékét kifejezetten nekik tervezte,

hiszen egyszerűen használhatók és könnyen kezelhetőek.

A Chameleon ragasztóstiftek már ismerősek lehetnek, most azonban a már meglévő 15 g-os kiszerelés mellett új, 8 g-os kiszerelésben is megjelentek. E ragasztók az óvodai és általános iskolai foglalkozásokhoz is kiválóan használhatók,mivel olyan színanyagot tartalmaznak, amely felkenés után látható marad a papíron, viszont száradás után teljesen színtelenné válik a széndioxidra reagáló anyagának köszönhetően - akár egy kaméleon. Így a gyerek pontosabban tud dolgozni,látja hova ragaszt, 60 másodperc után pedig a lila szín eltűnik a papírról. Emellett a mérgező anyagoktól és oldószerektől mentes ragasztóanyag60%-ban újrahasznosítható, így kíméli a környezetet. Glicerin tartalma megkönnyíti a ragasztást, szinte siklik a papíron. A kupak biztonságosan, légmentesen zár, amely megvédi a ragasztót a kiszáradástól. Rendkívül sokoldalú használatot tesz lehetővé, erősenragaszt papírt, kartont, parafát és fotót. Még az illata is enyhe, alig érezhető.

 

A neon színű stiftek is hasonló elven működnek,azonban céljuk inkább a kreatív munkák színesítése.

A ragasztó színe felvitelkor halvány, nem üt át a papíron. Tartálya átlátszó, így pontosan látható,

mennyi fogyott a ragasztóból. Rendelkezik ugyanazokkal a tulajdonságokkal, mint a Chameleon stiftek, így szintén környezetbarát,széleskörűen alkalmazható, valamint vízzel könnyen kimosható. A légmentesen záró kupak hosszan tartóminőséget biztosít kiszáradás nélkül.


Vidám neon színekben kapható.

A tavalyi akció sikerén felbuzdulva idén ismét meghirdetjük akciónkat, miszerint KORES 3+1

„Multipack” vásárlása esetén a negyedik ragasztó stiftet ajándékba adjuk. Ez a csomag 4 db

20 g-os ragasztó stiftet tartalmaz a hagyományosfajtából, amelyek a KORES ragasztókra jellemzően

környezetbarát anyagúak és könnyedén használhatók.

A KORES másik újdonsága idén a „TwinJumbo” kétvégű színes ceruza, amely a „Twin” postairón vastag változata. Ezek a ceruzák egy testben két színt is tartalmaznak, egyik végükkel

piros, a másik végükkel pedig kék színnel írhatnak a gyerekek. Nem radírozható, ezért tökéletes

eszköz az írás tanulásához. Háromszög alakú, ergonomikus kialakítása kényelmesebb használatot

tesz lehetővé. A normál vastagságú „Twin”ceruza 3 mm, az új „Twin Jumbo” 5 mm bélvastagságú.

Ez a ceruzatest még a legkisebb gyermekek számára is megkönnyíti az írást. Kis korban a finommozgások

még nem alakulnak ki teljesen, valamint változó ütemben fejlődnek, ezért számukra egyszerűbb ezt a vastagabb ceruzát fogni és vezetni a papíron, jobban illeszkedik a kézhez. 100%-ig ragasztott hegyének köszönhetően használatközben nem törhet el, törésbiztos. Keresse a KORES újdonságait az új Kék Katalógusunkban, , illetve látogasson el a KORES magyar nyelvű honlapjára(www.kores.hu), ahol minden termékről

talál információt, és a „Gyereksarok” menüpont alatt kreatív ötleteket, online játékokat, kifestőket,melyeket akár az üzletbe látogató gyerekeknek kitud nyomtatni ajándékba.